Nieuws

Het kan anders. Het moet anders. Ook in de gemeente Cuijk.

GroenLinks staat voor verandering. Voor een nieuwe manier van politiek bedrijven. Voor een politiek waarbij niet de winst op korte termijn centraal staat, maar ons gemeenschappelijk belang op de lange termijn.

 

Wij staan voor eerlijk delen in plaats van hardvochtig bezuinigen, voor verbinding, vertrouwen en hoop.

Lees verder

Even voorstellen.....Nicolle Hofhuizen

Mijn naam is Nicolle Hofhuizen, 45 jaar, geboren in Eindhoven en sinds 1995 woon ik in Cuijk. Ik werk als leveranciersmanager ICT bij VGZ in Arnhem. In mijn vrije tijd loop ik hard en op zaterdag sta ik langs de lijn van het voetbalveld, als een van de leiders van JO17 van VCA.

 

Lees verder

Even voorstellen.....Rick Veldpaus

Mijn naam is Rick Veldpaus ik ben werkzaam bij een groot landelijk transport netwerk en tevens docent transport en logistiek. Daarnaast heb ik jaren bestuurlijke functies gehad bij Sportverengingen en lid van een ondernemingsraad.

 

Lees verder

Even voorstellen.....Ingrid Janssen-Artz

Soms liggen cultuur, journalistiek en politiek ver uit elkaar. Maar soms komt het ook allemaal samen en dan kom je mij tegen. Verhalen vertellen, een prettige en duurzame leefomgeving creëren en mensen verbinden; dat is waar het om draait.

 

Lees verder

Even voorstellen.....Mike van Diemen

Mijn naam is Mike van Diemen, 19 jaar, student politicologie aan de Radboud Universiteit en lijsttrekker voor GroenLinks Cuijk. Ik ben de afgelopen drie jaar lid geweest van de wijkraad Heeswijkse Kampen en loop al een flinke tijd rond binnen onze GroenLinks afdeling.

 

Lees verder